Zwarte koffie mok

Zwarte koffie mok, met uw eigen ontwerp!

Zwarte koffie mokOp zoek naar een zwarte koffie mok, bijvoorbeeld een mat zwarte variant of een glanzende? Op het internet zijn er vele zwarte koffie mokken te verkrijgen, maar bij welk adres kunt u dit nou het beste doen en welk adres is erg goedkoop in het bedrukken van een zwarte koffie mok? Daar komt u achter op onze website!

 

—> Bekijk hier de zwarte mokken!

 

Zwarte koffie mokken bestellen of maken? Klik hier!

Zwarte koffie mok, de mogelijkheden:
Op het internet kunt u eigenlijk bij diverse webwinkels en drukkerijen zwarte koffie mokken kopen, het nadeel is dat dit vaak in grotere aantallen gaat en dat de prijs van deze mokken vrij hoog ligt. Op www.PrachtigKado.nl kunt u een zwarte glanzende maar ook mat zwarte koffiemokken kopen en maken per stuk maar ook in grotere aantallen. De kwaliteit van de aangeboden mokken zijn erg goed en ook is het drukwerk volledig gratis, en dat is uniek in Nederland!

Zwarte koffie mok

De zwarte koffie mok is leuk als relatiegeschenk maar is zeker ook een geslaagd cadeau voor een verjaardag of een kraamcadeau. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto van de echo van uw baby op de mok bedrukken. Het leuke is dat wanneer er warme vloeistof in de mok gaat dat de opdruk dan te voorschijn komt.

Deze twee mokken zijn fors van formaat en kunnen volledig bedrukt worden met een leuke foto, tekst of logo. Handig is om na gebruik deze mok met de hand af te wassen, de kwaliteit moet natuurlijk optimaal blijven. De zwarte koffie mok is op dit moment in de aanbieding en te bestellen bij www.PrachtigKado.nl en bij www.Mokken-Bedrukken.nl. Een persoonlijke koffiemok die verandert is natuurlijk ontzettend gaaf om cadeau te krijgen, direct een magische mok bestellen kan via: http://mokken-bedrukken.nl/magische-mokken.

Hoe weet ik nou of de foto op de mok kan en welke tekst er wel en niet op kan? Voor meer informatie: 055-3602927 of stuur een e-mail naar zwarte-koffie-mok@prachtigkado.nl.

Zwarte koffie mokken bestellen of maken? Klik hier!

Voor meer informatie over het bestellen van een zwarte koffie mok.

Zwarte koffie mok, enkele mogelijkheden:
– Mok met uw eigen tekst
– Mok met uw eigen foto
– Mok met uw eigen logo

De prijs voor het bedrukken van een zwarte koffie mok is gratis en ook komen er geen instel- en opmaakkosten bij, dit zijn enkele voordelen van PrachtigKado ten opzichte van andere drukkerijen.

Meer informatie over onze website: