Koffiemok met deksel

Koffiemok met deksel

Koffiemok met dekselBent u op zoek naar een mooie koffiemok waar een deksel op zit? Dan hebben wij voor u de perfecte koffiemok gevonden, namelijk de welbekende reismok. Dit is een mok, welke overigens volledig te bedrukken is waar aan de bovenkant een mooie deksel op zit. Ook houdt de mok, welke hieronder staat afgebeeld de warmte van de koffie of thee lang vast. Een koffiemok met deksel kunt u hieronder bestellen per stuk, laten bedrukken zowel in kleine en grotere aantallen.

Koffiemok met een deksel kopen? Klik hier.

Een koffiemok met een deksel is eenvoudig te bestellen, door hieronder op de foto te klikken of op één van onderstaande links te klikken kunt u een prachtige koffiemok met deksel bestellen en eventueel zelf gaan maken.

Koffiemok met deksel:

 

De bovenstaande koffiemok heeft een handige deksel welke de koffiemok goed afsluit. Zo kan de mok gewoon de auto in en blijft de drank die erin zit lang warm. De binnenkant van deze koffiemok is van aluminium waardoor de warmte extra lang erin blijft. Wilt u graag weten hoe het bestellen van een koffiemok met deksel in zijn werk gaat en welke mogelijkheden er zoal zijn? Dat leest u hieronder allemaal.

Koffiemok met een deksel kopen? Klik hier.

Bij www.PrachtigKado.nl kunt u mokken met naam bedrukken, de prijs is inclusief drukwerk en BTW. Bij de naam mag ook een foto of logo komen te staan indien u dat in gedachten heeft. De manier van bedrukken gaat als volgt: de print wordt echt in de mok gebakken en laat nooit meer los. Zo kan de koffiemok met naam of foto gewoon de vaatwasser in.

 

—> Klik hier voor meer info!

 

Koffiemok met deksel, waar te bestellen?
Een koffiemok met deksel kan ook bedrukt worden, bijvoorbeeld bij PrachtigKado kunt u een naam, tekst of foto bedrukken op de koffiemok met deksel. U kunt het beste bij www.PrachtigKado.nl  uw mok met naam bestellen. Zo is de prijs inclusief drukwerk en krijgt u de beste kwaliteit keramiek er voor terug. Een mok met naam is al verkrijgbaar vanaf € 6,95 met uw eigen opdruk!

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld tien of zelfs duizend mokken te bestellen, elke mok mag een andere naam bevatten. Maar hoe kan dit nou voor zo’n laag bedrag en komen er voor de rest geen kosten bij? De mokken worden bij www.PrachtigKado.nl met de hand per stuk gemaakt, zo hoeft er niet per mok instel- of opmaakkosten gerekend te worden. U kunt na de bestelling of tijdens het bestellen de namenlijst meesturen en wij maken alles op maat (dat zijn de termen van www.PrachtigKado.nl).

Koffiemok met een deksel kopen? Klik hier.