Koffiemok auto

Koffiemok auto

Koffiemok autoBent u op zoek naar een goede koffiemok voor in de auto die afsluitbaar is? Dan is de reismok echt iets voor u. Dit is een bijzondere koffiemok voor in de auto met een afsluitbare klep aan de bovenkant en welke ook nog eens helemaal naar eigen smaak te personaliseren is. Hier kunt u denken aan bijvoorbeeld een leuke koffie spreuk of een prachtige foto. De koffiemok auto is volledig te personaliseren met elk gewenste tekst, foto of bedrijfslogo. Niet alleen als particulier kunt u uw eigen koffiemok bestellen voor in de auto maar ook kunt u als bedrijf grotere aantallen koffiemokken laten bedrukken voor bijvoorbeeld de chauffeurs of vrachtwagenchauffeurs binnen uw eigen organisatie.

 

—> Bekijk hier de koffiemokken voor in de auto!

 

De reismok, meer informatie en leuke weetjes:
De reismok, oftewel de koffiemok voor in de auto, kan bedrukt worden maar ook kunt u deze kant- en klaar kopen bij www.PrachtigKado.nl. Zo kunt u op deze website alle informatie vinden over de koffiemok voor in de auto. Ook heeft u de mogelijkheid om uw ontwerp te uploaden, bijvoorbeeld een grappige foto of een leuke koffie spreuk. De koffiemokken voor in de auto (reismok) zijn handig voor de mensen die veel in de auto zitten. Zo blijft de koffie of thee warm in de koffiemok en heeft deze ook een afsluitbare klep waardoor er geen koffie geknoeid kan worden.

De koffiemok voor in de auto wordt veel besteld voor verjaardagen, voor Vaderdag maar ook door bedrijven (bijvoorbeeld koeriersbedrijven of transportbedrijven). Bedrijven kopen deze prachtige koffiemok veel voor hun personeel of relaties.

Hieronder kunt u overigens de koffiemok auto (reismok) direct bestellen via de webwinkel van PrachtigKado, u kunt klikken op het product zelf maar ook op één van onderstaande links.

 

Dit is eigenlijk één van de meest bestelde koffiemokken voor in de auto. De mok heeft een handige afsluitbare klep, kan de vaatwasser in en ook blijft de koffie lekker warm in de mok. De mok kunt u helemaal naar uw eigen smaak personaliseren overigens.

Koffiemok voor in de auto bestellen? Klik hier!

Meer informatie over onze website: